Busvervoer dagtochten

Busvervoer dagtochten

Doelen Coach Service beschikt over een gevarieerd dagtochtenprogramma.

Dagtocht voor groepen
Behalve het uitvoeren van de door u georganiseerde dagtochten, kunnen we voor u ook een verzorgde dagtocht samenstellen, waarbij we rekening houden met al uw wensen.

Individuele dagtochten
Voor de individuele dagtochten hebben we een gevarieerd dagtochtenprogramma opgezet, met als opstapplaatsen Hoofddorp en Aalsmeer. In overleg is het ook mogelijk een andere opstapplek aan te vragen.

Opgeven voor een dagtocht kan door een e-mail te sturen naar dagtocht@doelen.net.
De dagtochten die gepland staan, vertrekken gegarandeerd!


Klompen en pannetjes Luttenberg

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

We starten bij Spoolder waar we genieten van een kopje koffie/thee met gebak. Daarna rijden of lopen we door naar het klompenatelier.
In het atelier van Martin Dijkman in Luttenberg valt u van de ene verrassing in de andere. ’s Werelds grootste klompenmozaïek kunt u hier aanschouwen. Zo’n 30.000 met de hand beschilderde miniklompjes vormen samen een replica van ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt.
Ook is er een souvenir- en giftshop. U zult versteld staan wat er in de winkel allemaal te zien is.

Rond het middaguur vertrekken we richting Terwolde en gaan we naar Kriebelz Brasserie. Daar staan de pannetjes al voor ons klaar en kunnen we heerlijke stamppotten nuttigen.

Heenreis:

8.15 Aalsmeer, Dreef

8.30 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

8.45 Zwanenburg, Dennenlaan

8.45 Badhoevedorp, Zeemanlaan)

Terugreis: 15.15 uur
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. koffie met gebak, demonstratie, stamppot pannetjes)

Brussel

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

We bezoeken het Kasteel van Groot-Bijgaarden waar we genieten van ‘Winter Moments with Flowers’.

Rond het middaguur maken we een rondrit van een uur door Bussel en bezoeken we daarna de Grote Markt. Dit grote plein ligt in het centrum van Brussel en is een van de belangrijkste bezienswaardigheden voor toeristen die Brussel bezoeken.

Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.20 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 16.00 uur
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. entree)


Marius van Dokkum Museum Harderwijk

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

We beginnen bij Brasserie de Bank waar we een kopje koffie of thee met wat lekkers krijgen. Daarna brengen we een bezoek aan het Marius van Dokkum Museum. Als kind wist Van Dokkum al dat hij kunstschilder zou worden. Zijn ouders hebben er nooit moeilijk over gedaan dat hij naar de kunstacademie wilde.

Sinds 26 mei 2018 is Harderwijk een museum rijker. Op die datum opende het Marius van Dokkum Museum de deuren. De schilderijen van Van Dokkum (1957) bestaan uit portretten, stillevens en vrije ontwerpen.

Rond het middaguur lunchen we bij Brasserie de Bank en krijgt u daarna de kans om Harderwijk op eigen gelegenheid te bezichtigen.

Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.20 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

8.40 Zwanenburg, Dennenlaan en/of Badhoevedorp, Zeemanlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. koffie/thee, entree en lunch)

Textielmuseum Tilburg

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

Ontdek wat textiel kan doen. Midden in het TextielMuseum bevindt zich het TextieLab; een uniek ontwikkelcentrum voor textiel. Als bezoeker bent u getuige van wat ontwerpers, kunstenaars en architecten aan het maken zijn. Het lab biedt een uitzonderlijk kijkje in de keuken van de maker. Er wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe, unieke projecten.

Van ruwe wol tot deken: Hier kunt u zelf ervaren hoe van ruwe wol een deken werd gemaakt. Net als vroeger worden de machines aangedreven door een stoommachine. Bekijk de demonstratie van de machines, hoor het stampende en aanhoudende geluid en ruik de geur van wol en olie die zich verspreidt door de ruimte. Het lijkt alsof de fabriek nog volop in bedrijf is en alsof de arbeiders even weg zijn om te schaften.

Ook krijgt u de gelegenheid om de textielshop, een walhalla voor liefhebbers van textiel en design, te bezoeken.

Heenreis:

8.00 Zwanenburg en/of Badhoevedorp

8.20 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

8.35 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 15.00 uur
Kosten: € 45,00 p.p. (Incl. entree, koffie/thee en lunch)


Bakkerij en Zandverhalen Elburg

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

We starten bij De Bakkersmolen van Schuld. Hier worden dagelijks in eigen bakkerij alle broden op ambachtelijke wijze gebakken. Naast een heleboel passie, stoppen ze hier eigengemaakt desem in het deeg. We bekijken hier de molen en de bakkerij en genieten van een kopje koffie/thee met gebak.

Hierna vervolgen we onze weg naar de Zandverhalen, één van ’s werelds grootste binnen-zandprojecten.

Niet alleen meer dan 300 zandsculpturen (met een hoogte van 8 meter) over de verhalen van Adam en Eva in het paradijs en Mozes op de berg ‘de toren van Babel’, maar ook o.a. antieke sluisdeuren, heel veel palmen en na elke bocht is er een totaal ander uitzicht. In deze sfeer gebruiken we ook de lunch.

Heenreis:

8.30 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05  Zwanenburg, Dennenlaan of Badhoevedorp, Zeemanlaan

Terugreis: 15.30 uur
Kosten: 50,- euro p.p. (Incl. entree, koffie met gebak en lunch)

Tuinen Noord-Holland

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

Vandaag bezoeken we diverse mooie tuinen in de plaatsen Hippolythushoef, Opperdoes en Beemster. Uiteraard nuttigen we koffie en een lunch in één van de tuinen.

Open Tuin De Zonnehoek heeft borders met bolgewassen, rozen, 400 soorten vaste planten, heesters, fruitbomen, een vijver en veel zitgelegenheid. In het voorjaar is er een ware explosie van bloeiende azalea’s, heesters, fruitbomen en bolgewassen.

De Waddentuun is een sfeervolle open tuin op het voormalig eiland Wieringen met grote vijver en verrassende hoekjes.

De 3500 m² grote Tuin van de Familie Meeuwis achter het houten boerenhuis is een complete verrassing. Het pad voert van een schaduwgedeelte met hoge bomen, waaronder een tulpenboom en een vaantjesboom, naar een oude boomgaard omringd door diverse bloemrijke borders ingedeeld op kleur.

De fraaie tuin Die Langh Huys ligt rond een Zaans huis uit 1623. Achter het huis schuilt een ruime tuin. Deze bevat zowel bloem-, plant- en bijzonder boomsoorten. De tuin is gelegen in een renaissance polder.

Heenreis:

8.30 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 17.00 uur
Kosten: € 48,00 p.p. (Incl. entree, koffie/thee en lunch in de tuin)


3-daagse Herfstreis Millingen

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

Dag 1:
We beginnen met een bezoek aan de Spoordonkse Watermolen waar we genieten van koffie met gebak. Vervolgens bezoeken we landhuis De Aalshof. Hier staat alles in het teken van eieren! We krijgen in het landhuis een rondleiding, proeverij en een lunch. Daarna vertrekken we naar ons hotel Millings Centrum.

Dag 2:
We vertrekken om 9.30 uur en starten vandaag met een rondrit onder leiding van een gids en genieten in het hotel van een koffietafel. Vervolgens gaan we richting Xanten in Duitsland, een leuk stadje met leuke winkeltjes, terrasjes, een mooie kerk en mogelijkheid om met een treintje alles te bekijken.

Dag 3:
Na het ontbijt (ca. 10.00 uur) vertrekken we richting restaurant De Engel voor de lunch. Uiteraard krijgt u vrije tijd om Houten te bekijken.

Ter info: U dient zelf een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.
Informatie/opgeven bij Riet 06 – 103 747 24 (dagtocht@doelen.net)

Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.20 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

8.45 Zwanenburg, Dennenlaan of Badhoevedorp, Zeemanlaan

Terugreis: 15.00 uur
Kosten: € 250,00 p.p. (Incl. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 30,- Inclusief: koffie met gebak, rondleiding, proeverij rondrit, koffietafel, lunch, diner, overnachtingen en ontbijt.)

Pluimveemuseum Barneveld

Datum volgt nog, houd onze website in de gaten

Een uniek museum waar de geschiedenis van de kip en het ei op boeiende wijze wordt getoond.
Hier maakt u een reis door de tijd van de Nederlandse pluimveehouderij. Bekijk een antieke broedmachine die nog in bedrijf is en volg een kuikentje als het uit het ei komt. In het Pluimveemuseum kruipen ze het hele jaar door uit het ei.

In het veilinglokaal kunt u meedoen aan een veiling. Door met een druk op de knop de veilingklok zelf op het juiste moment stil te zetten wordt u de eigenaar van een leuk aandenken, een doosje Barneveldse eieren of een flesje advocaat.

Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.05 Zwanenburg, Dennenlaan

9.20 Badhoevedorp, Zeemanlaan (t.h.v. Albert Heijn)

 

Terugreis: 14.30 uur rijden we binnendoor weer terug
Kosten: € 45,00p.p. (Incl. entree, 2x koffie met wat lekkers, rondleiding/veiling en lunch)


Winters Breda

Datum volgt, houd onze website in de gaten.

Na aankomst gaan we genieten van koffie of thee met apfelstrudel in De Gouden Leeuw. Daarna volgt een rondrit met gids in de bus. We maken een stop in het historische centrum van Breda om de gezellige bourgondische winterse sfeer te proeven. Breda wordt extra gezellig gemaakt tijdens de decembermaand.

Na de stop rijden we terug naar Terheijden, waar u in De Gouden Leeuw wordt verwacht voor het verrassingsmenu.

Heenreis:

8.30 Zwanenburg, Dennenlaan

8.45 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

9.00 Aalsmeer, Dreef

Terugreis: 15.00 uur
Kosten: € 40,00 p.p. (Incl. koffie met warme apfelstrudel, rondrit met stop in Breda en diner)

Kerstmarkten Duitsland - 2-daagse reis 10 en 11 december

Deze dagtocht gaat mogelijk niet door i.vm. de huidige situatie

Dag 1:
We bezoeken de kerstmarkt in Monschau en komen rond het middaguur aan. Na drie uurtjes gaan we door naar de volgende kerstmarkt Schloss Merode in Langerwehe, waarna we tegen etenstijd naar ons hotel in Valkenburg rijden voor een diner en overnachting.
We verblijven in hotel Schaepkens van St. Fijt.

Dag 2:
Na het ontbijt (ca. 10.00 uur) kunnen we de kerstmarkt en grotten in Valkenburg op eigen gelegenheid bezichtigen.

Ter info:
U dient zelf een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten.
Informatie/opgeven bij Riet 06 – 103 747 24 (dagtocht@doelen.net)

Heenreis:

8.00 Aalsmeer, Dreef

8.15 Hoofddorp, Burg. van Stamplein

Terugreis: 15.00 uur vanuit Valkenburg
Kosten: € 120,00 p.p. (Incl. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 20,- inclusief: diner, overnachting en ontbijt)


Gebruik onderstaand formulier voor meer informatie

Contact
Voornaam
Achternaam