Coach

Coach

Schiphol en Hotel shuttle

Omdat Doelen letterlijk is gevestigd onder de aanvliegroute van de Kaagbaan, kunnen wij u efficiënt vervoeren van en naar Schiphol en uw verblijfslocatie. Zo kunnen wij uw groep ophalen bij het Meeting Point, parkeert de chauffeur de touringcar bij de ingang van de aankomst- of vertrekhal en hebben wij voor eventueel extra bagage een bagagebusje voor u ter beschikking.


Groepsvervoer en schoolreizen

Met ruim 95 jaar ervaring is niets ons vreemd wat betreft groepsvervoer. Een schoolreis, stedentrip of een toeristische dagtocht naar de molens of musea tot zakelijk vervoer naar een congres, evenement of bedrijfsdiner. Met ons wagenpark en representatieve chauffeurs bent u bij ons in goede handen. Of het nu zakelijk, gezellig of educatief moet zijn, u kunt altijd bij ons terecht.

Voor maatwerk kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via ons contactformulier. We gaan graag voor u aan de slag!

Zelf bieden wij ook kant-en-klare dagtochten aan.


Meerdaagse reizen

Europa heeft voor ons geen geheimen meer. Onze meertalige chauffeurs brengen u daarom graag naar uw bestemmingen. Een meerdaagse reis, zoals een skireis of een rondreis door de Benelux worden met onze luxe touringcar of midi-bus een ervaring om niet te vergeten.


Evenementen en Congressen

Wij organiseren al jaren het vervoer van en naar evenementen, congressen en milestone events.

Samen met onze coördinator en breed aanbod aan voertuigen kunnen wij u volledig ontzorgen wat betreft personenvervoer. Met luxe voertuigen voor directie en comfortabele touringcars voor groepsvervoer kunnen wij onze service afstemmen op uw wensen.


Maritiem vervoer

Wij verzorgen het vervoer en begeleiden de bemanning van en naar medische diensten, het vliegveld, havens en elke andere gewenste locatie.

‘It’s more than just transportation’ betekent voor ons: een zorgeloze rit voor uw bemanning naar tandarts, dokter of ziekenhuis. Zijn er medicijnen nodig, wij rijden ook langs de apotheek en kunnen de kosten voor u voorschieten. Ook kosten voor de benodigde visa bij de Koninklijke Marechaussee kunnen door ons worden voorgeschoten.

Daarnaast zitten wij dicht bij Schiphol en kunnen wij altijd de gewenste service leveren.

Of het nu gaat om een enkel bemanningslid, een inspecteur of een complete crew change, wij organiseren het voor u.


Gebruik onderstaand formulier voor meer informatie

Contact
Voornaam
Achternaam