Coach

Coach

Schiphol en Hotel shuttle

Omdat Doelen letterlijk is gevestigd onder de aanvliegroute van de Kaagbaan, kunnen wij u efficiƫnt vervoeren van en naar Schiphol en uw verblijfslocatie. Zo kunnen wij uw groep ophalen bij het Meeting Point, parkeert de chauffeur de touringcar bij de ingang van de aankomst- of vertrekhal en hebben wij voor eventueel extra bagage een bagagebusje voor u ter beschikking


Groepsvervoer en schoolreizen

Met ruim 95 jaar ervaring, is niets ons vreemd wat betreft groepsvervoer. Een schoolreis of een toeristische dagtocht naar de molens, stedentrips of musea tot zakelijk vervoer naar een congres, evenement of bedrijfsdiner. Met ons wagenpark en representatieve chauffeurs bent u bij ons in goede handen. Of het nu zakelijk, gezellig of educatief moet zijn, u kunt altijd bij ons terecht.

Voor maatwerk kunt u contact met ons opnemen via telefoon of ons contactformulier. We gaan graag voor u aan de slag!

Zelf bieden wij ook kant-en-klare dagtochten aan.


Meerdaagse reizen

Europa heeft voor ons geen geheimen meer. Onze meertalige chauffeurs brengen u daarom graag naar uw bestemmingen. Een meerdaagse reis, zoals een skireis of een rondreis door de Benelux worden met ons luxe touringcar of midi-bus een ervaring om niet te vergeten.


Evenementen en Congressen

Wij organiseren al jaren het vervoer van en naar evenementen, congressen en milestone events.

Samen met onze coƶrdinator en breed aanbod aan voertuigen kunnen wij u volledig ontzorgen wat betreft personenvervoer. Met luxe limousines voor directie en comfortabele touringcars voor groepsvervoer kunnen wij onze service afstemmen op uw wensen.


Gebruik onderstaand formulier voor meer informatie

Contact
Voornaam
Achternaam