Title and Description

Mercedes E & S-Class

Met ons moderne wagenpark bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij zijn tenslotte een ISO gecertificeerd bedrijf en daarmee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Limousine Mercedes E- en S-klasse 4 zitplaatsen Klimaatcontrole Getint glas Bagageruimte voor 3 stuks bagage Lederen bekleding WiFi (op aanvraag) Keus voor extra beenruimte / tafel Heeft u bij ons het personenvervoer geregeld en u heeft extra vervoer nodig voor uw bagage? Geen probleem! Wij hebben hiervoor onze eigen bagagebus ter beschikking.

Mercedes V-Class

Met ons moderne wagenpark bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij zijn tenslotte een ISO gecertificeerd bedrijf en daarmee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Mercedes Vito Limousine 7 of 8 zitplaatsen Klimaatcontrole Getint glas Bagageruimte voor 8 stuks bagage WiFi (op aanvraag) Extra beenruimte Heeft u bij ons het personenvervoer geregeld en u heeft extra vervoer nodig voor uw bagage? Geen probleem! Wij hebben hiervoor onze eigen bagagebus ter beschikking.

Mercedes Sprinter The Luxe

Met ons moderne wagenpark bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij zijn tenslotte een ISO gecertificeerd bedrijf en daarmee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Mercedes Sprinter de Luxe 8 zitplaatsen Klimaatcontrole Getint glas Bagageruimte voor 8 stuks bagage WiF (op aanvraag), radio/cd speler en tv Extra beenruimte Heeft u bij ons het personenvervoer geregeld en u heeft extra vervoer nodig voor uw bagage? Geen probleem! Wij hebben hiervoor onze eigen bagagebus ter beschikking.

Mercedes Sprinter Coach

Met ons moderne wagenpark bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij zijn tenslotte een ISO gecertificeerd bedrijf en daarmee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Mercedes Sprinter Coach 16 zitplaatsen Kleine koelkast Klimaatcontrole en airconditioning Stereo installatie Extra microfoon voor de gids Bagageruimte voor 12 stuks bagage DVD / CD speler Heeft u bij ons het personenvervoer geregeld en u heeft extra vervoer nodig voor uw bagage? Geen probleem! Wij hebben hiervoor onze eigen bagagebus ter beschikking.

Iveco Coach

Met ons moderne wagenpark bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij zijn tenslotte een ISO gecertificeerd bedrijf en daarmee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. Wij bieden de Iveco Coach aan in twee verschillende versies. Iveco Coach 23, 24 of 28 zitplaatsen Met of zonder tafel Kleine koelkast Klimaatcontrole en airconditioning Stereo installatie Extra microfoon voor de gids Bagageruimte voor 16 stuks bagage Heeft u bij ons het personenvervoer geregeld en u heeft extra vervoer nodig voor uw bagage?...

Coach tot 63 personen

Met ons moderne wagenpark bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij zijn tenslotte een ISO gecertificeerd bedrijf en daarmee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen. De touringcars van onze vloot verschillen niet in uitrusting, maar wel in het aantal zitplaatsen. De volgende uitvoeringen kunnen wij u aanbieden: 50 zitplaatsen 57 zitplaatsen 63 zitplaatsen Onze touringcars zijn voorzien van: Kleine koelkast Keuken voor verse koffie en thee Klimaatcontrole en airconditioning Stereo installatie Extra microfoon voor de gids WiFi (op aanvraag) ...