VIP

VIP

Schiphol en Shuttle service

Omdat Doelen letterlijk is gevestigd onder de aanvliegroute van de Kaagbaan, kunnen wij u efficiënt vervoeren van en naar Schiphol en uw verblijfslocatie.

Zo kunnen wij u ophalen bij het Meeting Point of Gate met een naambordje, parkeert de chauffeur de limousine bij de ingang van de aankomst- of vertrekhal en hebben wij zonodig een bagagebus voor u ter beschikking voor extra bagage.


Zakenreizen

Met onze VIP-service heeft u de beschikking over een limousine en een privéchauffeur. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt zonder problemen of complicaties. Op deze manier kunt u de reistijd gebruiken voor ontspanning of om u voor te bereiden op uw volgende afspraak.


Roadshows

Heeft u een strakke agenda voor uw financiële roadshow in Nederland of in Europa? Met ervaren chauffeurs en ondersteuning van onze dispatchers, verloopt uw drukke programma met eventueel snelle wijzigingen zoals gepland. Hierdoor kunt u rusten of werken tussen uw bestemmingen in.


Dagtochten

Met onze VIP-service heeft u de beschikking over een luxe auto met privéchauffeur en kunt u met maximale flexibiliteit, zelf de dagtocht samenstellen. Onze meertalige chauffeurs rijden u graag naar de mooiste plekken van Nederland, België en Duitsland. 

Of laat u verrassen met een door ons samengesteld dagprogramma, waarbij u deze landen op een bijzondere manier leert kennen.


Gebruik onderstaand formulier voor meer informatie

Contact
Voornaam
Achternaam